Sylwetki i Marki Polskiego Samorządu

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Pliki te odpowiadają za szereg aspektów działania serwisu, których przykłady opisaliśmy poniżej:

• Zapamiętują preferencje użytkownika. W ten sposób ułatwiają wykonywanie pewnych czynności, jak np. odnajdywanie danych kontaktowych lub lokalizacji na mapie.

• Pliki te mogą też gromadzić anonimowe informacje na temat wykorzystania strony, dotyczące np. liczby osób, które korzystają z naszej wyszukiwarki dealerów. Informacje te wykorzystywane są w celu usprawnienia obsługi naszej strony.

• To pliki niezbędne do prawidłowego funkcjonowania naszego serwisu. Są to m.in. pliki umożliwiające przechodzenie do właściwych stron w przypadku wprowadzenia przez nas poprawek w strukturze serwisu.

• Pliki te gromadzą informacje na temat sposobu, w jaki użytkownicy korzystają z naszego serwisu, co pozwala nam sprawdzać ewentualne błędy i testować nowe funkcje. Nie gromadzimy informacji umożliwiających identyfikację użytkowników, ponieważ dane mają charakter anonimowy. Zgromadzone dane są wykorzystywane wyłącznie w celu usprawnienia funkcjonowania serwisu.

• Pliki te umożliwiają dostęp do konkretnych funkcji naszej witryny w celu poprawy jakości jej obsługi, zapamiętując preferencje (np. dealera), sprawdzając, czy dana usługa została już zaoferowana użytkownikowi lub zapisując bardziej złożone informacje (dotyczące np. interesujących użytkownika produktów).

• Pliki te rejestrują fakt odwiedzenia witryny, jej podstron oraz klikniętych łączy. Zgromadzone w ten sposób dane są wykorzystywane w celu dostosowania naszej strony oraz wyświetlanych reklam do preferencji użytkownika. Informacje te możemy również udostępniać innym reklamodawcom. Służą one również do badania skuteczności kampanii reklamowych.

lubuskieswietokrzyskiewielkopolskiedolno slaskiemalopolskie

Patronat honorowy

mazowieckie
kujawsko pomorskie
lodzkie
podkarpackie
podlaskie
lubelskie

W warszawskim hotelu Gromada 30 września 2016 r. odbyła się Wielka Gala „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Podczas uroczystości poznaliśmy Laureatów Programów: „Samorządowa Marka Roku” oraz „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Uroczystość w znakomity sposób poprowadzili Dorota Gardias oraz Piotr Gąsowski. Zgromadzonych gości powitał gospodarz wieczoru Pan Robert Składowski – Prezes Ogólnopolskiej Federacji Przedsiębiorców i Pracodawców Przedsiębiorcy.pl, który pogratulował obecnym ich sukcesów, jak również podsumował odbywające się w dniach 29-30 września Targi Polish Brands Expo – wydarzenie promujące polskie marki oraz regiony, któremu przyświecało hasło: „Made in Poland – znaczy jakość”. Targom towarzyszyło również Polish Business Forum, gdzie w formie paneli rozmawiano i dyskutowano m.in. na temat polskiej marki w globalnej gospodarce oraz trendów, które budują jej innowacyjność.
Słowa uznania i gratulacje Laureatom przekazał również Pan Janusz Piechociński – Wicepremier, Minister Gospodarki w latach 2012 - 2015, a obecnie Prezes Izby Przemysłowo-Handlowej Polska-Azja.
W tym roku Rada Programowa, w skład której weszli przedstawiciele patronów honorowych, instytucji współpracujących oraz współorganizatorów, wyłoniła Laureatów Programów:
- Samorządowa Marka Roku – programu mającego na celu budowanie i umacnianie pozycji polskich samorządów jako silnych marek potrafiących wykorzystać pojawiające się możliwości rozwoju oraz aktywnie współpracujących z mieszkańcami, turystami oraz przedsiębiorcami i inwestorami. Patronat nad Programem objęła Polska Organizacja Turystyczna, Związek Powiatów Polskich, Unia Miasteczek Polskich, Stowarzyszenie Gmin Polskich Euroregionu Pomerania oraz szereg urzędów wojewódzkich i marszałkowskich, a także izb gospodarczych i przemysłowo-handlowych.
- Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki – inicjatywy, której celem jest kreowanie i umacnianie etycznych norm oraz standardów w czterech obszarach: przedsiębiorczości, samorządu, instytucji oraz w ochronie zdrowia. W ramach Programu realizowane są Projekty: „Rzetelni”, „Liderzy Polskiej Gospodarki” oraz „Diamenty Polskiej Gospodarki”.
Po części oficjalnej nadszedł czas na zabawę, a goście bawili się przy muzyce gwiazd wieczoru: Grażyny Łobaszewskiej oraz Mateusza Mijala. Wieczór uświetniła wspaniałym występem Tetiana Galitsyna – zwyciężczyni polskiej edycji programu „Mam Talent”, która znajduje się w piątce najlepszych mistrzów sztuki malowania piaskiem.